Severni Jadran

Severni Jadran poznat je po predivnim plažama, tirkiznoj boji mora, sakrivenim uvalama i prirodno šumovitim okruženjem. Pojedini gradovi poseduju lepotu zbog čeg ovaj deo Jadrana postaje omiljena destinacija za letovanje.


Brod

Hrvatski drveni brodovi su kroz istoriju imali veliki značaj za naše more, pa tako je i našem brodu prvobitna namena bila dostava namirnica svetionicima širom Jadrana. Izgradnjom novih i modernijih brodova, mi se potrudili da našem brodu produžimo životni vek i dočaramo novim naraštajima kako su to naši pre nas radili. 

Cilj našeg broda je stvaranje novih prijateljstva, usvajanje novih veština i odmor od svakodnevnih životnih stresova. Dolaskom na naš brod postajete jednom rečju hedonisti, a odlaskom ambasadori lagodnog života. 

Salon

Salon sa šankom je unutrašnji klimatizovani deo broda, pogodan za uživanje u jelu i piću, a može poslužiti kao radni prostor s’ obzirom na odličnu povezanost internetom i mirnoću tokom dana

Kabine

Na brodu se nalazi 8 kabina. Od toga 4 su na palubi i 4 na nadpalubi. Svaka kabina je klimatizovana i ima svoj wc sa tušem i krevete na sprat. 

Sunčana paluba

Na brodu se nalaze 2 sunčane palube. Od kojih je prednja otvorena za sunčanje opremljena ležaljkama, a zadnja natkrivena tendom opremljena stolovima i klupama pogodna za radionice, sastanke ili pak druženje tokom plovidbe.

Uživanje u pogledu

Brod ima dovoljno prostora za druženje ili pak izležavanje i uživanje u pogledu. Izbor je na vama.


Slike broda


Plan i program

Dan 1 (20.07.): Rijeka – Krk 

Okupljanje u prepodnevnim časovima u trajektnoj luci “Rijeka”. Polazak u 13:00 časova iz Rijeke prema našem prvom stajalištu Krk. Upoznavanje sa ostatkom družine i članovima posade uz piće dobrodošlice. Tokom same plovidbe biće poslužen ručak na brodu. Po dolasku na ostrvo Krk, krećemo sa malim upoznavanjem mesta. Obilazimo Frankopan kaštel, stari trg, Kamplin, velika gradska vrata, isprobavamo lokalnu rakiju i domaće maslinovo ulje. Noćenje na ostrvu Krk na brodu.

Dan 2 (21.07.): Krk – Goli otok – Zavratnica (Jablanac) 

Nakon doručka, nastavljamo putovanje prema Golom otoku. Tokom krstarenja uživamo u suncu i ispijanju koktela na sunčanoj palubi broda. Kupamo se na otvorenom moru i ručamo dok plovimo prema Golom otoku. Po dolasku na Goli otok, čeka nas kratak obilazak sa lokalnim vodičem na najozlagašenijem zatvoru u bivšoj republici. Nakon Golog otoka, našu plovidbu nastavljamo prema mestu Zavratnica. Samo mesto Zavratnica je poznatno po brodu iz II svetskog rata koji je ostao potopljen tu. Plivamo oko broda i uživamo u ostatku sunčanog dana. Noćenje provodimo na sidru u obližnjoj uvali, ako nam vremenske prilike to i dozvole.  

Dan 3 (22.07.): Zavratnica – Rab 

Nakon doručka, naše krstarenje nastavljamo prema mestu Rab. Tokom plovidbe uživamo na suncu, pravimo pauzu za kupanje na otvorenom moru i kušamo specijalitete koje nam spremaju naši domaćini. Po dolasku na Rab, naše slobodno vreme možemo iskoristiti za fakultativni izlet “Tour de Rab – buggy”. Nakon kratke obuke o upravljanju vozila, naš izlet krećemo ka najvišem vrhu ostrva Rab, pravimo pauzu za razgledavanje okoline. Nakon razgledanja, upućujemo se ka mestu Fruga, gde se nakon kratkog zadržavanja upućujemo u seosko domaćinstvo gde isprobavamo lokalne specijalitete. Veliki deo staze vozimo off road, kako bi zaista doživeli samo ostrvo. Nakon izleta, povratak u mesto Rab i slobodno vreme za večeru. Noćenje u Rabu na brodu. 

Dan 4 (23.07.): Rab – Mali Lošinj 

Nakon doručka, nastavljamo našu plovidbu prema Malom Lošinju. Tokom plovidbe pravimo pauzu za kupanje na otvorenom moru i ručamo na brodu. Po dolasku na Mali Lošinj, slobodno vreme za obilazak mesta. Kasnije se upućujemo na vidikovac iznad grada, gde ćemo uz zalazak sunca uživati u večeri i vinu. Noćenje u Malom Lošinju na brodu. 

Dan 5 (24.07.): Mali Lošinj – Susak 

Nakon doručka, našu avanturu nastavljamo prema peščanom ostrvu Susak. Dan provodimo u totalnom uživanju na suncu i po kojoj čaši osvežavajućeg pića. Noćenje na sidru u napuštenoj uvali na brodu, ako nam vremenske prilike to i dozvole. 

Dan 6 (25.07.): Susak – Cres 

Dan započinjemo kupanjem i doručkom na brodu, i nastavljamo našu plovidbu prema ostrvu Cres. Tokom plovidbe, stajemo da posetimo prirodni fenomen “Modru Špilju”. Ručamo na brodu. Po dolasku na Cres, slobodno vreme možemo iskoristiti za obilazak grada, kao i isprobavanje jagnjetine u mestu Loznati. Noćenje u Cresu na brodu. 

Dan 7 (26.07.): Cres – Rijeka 

Doručkujemo na brodu i nastavljamo naše putovanje prema našem polaznom mestu Rijeka. Tokom plovidbe pravimo pauzu za kupanje na otvorenom moru i ručak. Po dolasku u Rijeku, idemo u obilazak grada, a oni željni još malo provoda mogu nastaviti svoj obilazak u isprobavanju craft piva po Rijeci. Noćenje u Rijeci na brodu. 

Dan 8 (27.07.): Rijeka

Nakon doručka, napuštamo naše kabine i naše putovanje privodimo kraju. Opraštamo se od kapeta i posade. Slobodno vreme do polaska kući. 

Dan 1 (10.08.): Rijeka – Krk 

Okupljanje u prepodnevnim časovima u trajektnoj luci “Rijeka”. Polazak u 13:00 časova iz Rijeke prema našem prvom stajalištu Krk. Upoznavanje sa ostatkom družine i članovima posade uz piće dobrodošlice. Tokom same plovidbe biće poslužen ručak na brodu. Po dolasku na ostrvo Krk, krećemo sa malim upoznavanjem mesta. Obilazimo Frankopan kaštel, stari trg, Kamplin, velika gradska vrata, isprobavamo lokalnu rakiju I domaće maslinovo ulje . Noćenje u Krk na brodu.

Dan 2 (11.08.): Krk – Goli otok – Zavratnica (Jablanac) 

Nakon doručka, nastavljamo putovanje prema Golom otoku. Tokom krstarenja uživamo u suncu i ispijanju koktela na sunčanoj palubi broda. Kupamo se na otvorenom moru I ručamo dok plovimo prema Golom otoku. Po dolasku na Goli otok, čeka nas kratak obilazak sa lokalnim vodičem na najozlagašenijem zatvoru u bivšoj republici. Nakon Golog otoka, našu plovidbu nastavljamo prema mestu Zavratnica. Samo mesto Zavratnica je poznatno po brodu iz II svetskog rata koji je ostao potopljen tu. Plivamo oko broda I uživamo u ostatku sunčanog dana. Noćenje provodimo na sidru u obližnjoj uvali, ako nam vremenske prilike to I dozvole.  

Dan 3 (12.08.): Zavratnica – Rab 

Nakon doručka, naše krstarenje nastavljamo prema mestu Rab. Tokom plovidbe uživamo na suncu, pravimo pauzu za kupanje na otvorenom moru I kušamo specijalitete koje nam spremaju naši domaćini. Po dolasku na Rab, naše slobodno vreme možemo iskoristiti za fakultativni izlet “Tour de Rab – buggy”. Nakon kratke obuke o upravljanju vozila, naš izlet krećemo ka najvišem vrhu ostrva Rab, pravimo pauzu za razgledavanje okoline. Nakon razgledavanja, upućujemo se ka mestu Fruga, gde se nakon kratkog zadržavanju upućujemo u seosko domaćinstvo gde isprobavamo lokalne specijalitete. Veliki deo staze vozimo off road, kako bi zaista doživeli samo ostrvo. Nakon izleta, povratak u mesto Rab I slobodno vreme za večeru. Noćenje u Rabu na brodu. 

Dan 4 (13.08.): Rab – Mali Lošinj 

Nakon doručka, nastavljamo našu plovidbu Malom Lošinju. Tokom plovidbe pravimo pauzu za kupanje na otvorenom moru I ručamo na brodu. Po dolasku na Mali Lošinj, slobodno vreme za obilazak mesta. Kasnije se upućujemo na vidikovac iznad grada, gde ćemo uz zalazak sunca uživati u večeri I vinu. Noćenje u Malom Lošinju na brodu. 

Dan 5 (14.08.): Mali Lošinj – Susak 

Nakon doručka, našu avanturu nastavljamo prema peščanom ostrvu Susak. Dan provodimo u totalnom uživanju na suncu I po kojoj čaši osvežavajućeg pića. Noćenje na sidru u napuštenoj uvali na brodu, ako nam vremenske prilike to I dozvole. 

Dan 6 (15.08.): Susak – Cres 

Dan započinjemo kupanjem I doručkom na brodu, I nastavljamo našu plovidbu prema ostrvu Cresu. Tokom plovidbe, stajemo da posetimo prirodni fenomen “Modru Špilju”. Ručamo na brodu. Po dolasku na Cres, slobodno vreme možemo iskoristiti za obilazak grada. Kao I isprobavanje jagnjetine u mestu Loznati. Noćenje u Cresu na brodu. 

Dan 7 (16.08.): Cres – Rijeka 

Doručkujemo na brodu I nastavljamo naše putovanje prema našem polaznom mestu Rijeka. Tokom plovidbe pravimo pauzu za kupanje na otvorenom moru I ručak. Po dolasku u Rijeku, idemo u obilazak grada, a oni željni još malo provoda mogu nastaviti svoj obilazak u isprobavanju craft piva po Rijeci. Noćenje u Rijeci na brodu. 

Dan 8 (17.08.): Rijeka

Nakon doručka, napuštamo naše kabine I naše putovanje privodimu kraju. Opraštamo se od kapeta I posade. Slobodno vreme do polaska kući.


Cene i uslovi

POSLEDNJA 2 MESTA!

Paluba

880 EUR

od 830 EUR

po osobi

20. jul – 27. jul

Promo cena važi do 20. 05. 2023. Nakon toga cena se uvećava za €50.

8 dana

7 noći

1/2 soba

Doručak

Ručak

WiFi

POPUNJENO

Nadpaluba

910 EUR

od 860 EUR

po osobi

20. jul – 27. jul

Promo cena važi do 20. 05. 2023. Nakon toga cena se uvećava za €50.

8 dana

7 noći

1/2 soba

Doručak

Ručak

WiFi

PROMO CENA

Paluba

910 EUR

od 860 EUR

po osobi

10. avgust – 17. avgust

Promo cena važi do 20. 05. 2023. Nakon toga cena se uvećava za €50.

8 dana

7 noći

1/2 soba

Doručak

Ručak

WiFi

PROMO CENA

Nadpaluba

940 EUR

od 890 EUR

po osobi

10. avgust – 17. avgust

Promo cena važi do 20. 05. 2023. Nakon toga cena se uvećava za €50.

8 dana

7 noći

1/2 soba

Doručak

Ručak

WiFi

 • 7 noćenja 
 • 7 doručka
 • 7 ručka
 • 1 večera
 • Turistička taksa za sve vreme boravka
 • Lučke pristojbe
 • Posteljina I 2 peškira po osobi
 • Flaširana voda na brodu
 • Gorivo
 • Mali motorni čamac
 • WiFi na brodu
 • Kajak 
 • Obilazak grada uz lokalnog vodiča po planu i programu puta
 • Fakultativne izlete
 • Međunarodno putno osiguranje
 • Individualni trošak
 • Prevoz do Rijeke
 • Prevoz od Rijeke
 • Sve cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera, zavise od raspoloživih mesta u datom momentu na destinaciji
 • Na brodu je strogo zabranjeno unošenje sopstvene hrane i pića, zbog visokih kazni sanitarne i finansijske inspekcije
 • Sve kabine su 1/2 (kreveti na sprat) sa sopstvenim toaletom
 • Kapetan zadržava pravo promene rute usled nepredvidivih okolnosti ili nemogućnosti usidrenja/veza
 • Na brodu se nalazi šank sa komercijalnom prodajom pića